Diğer
Gündem
"İşimizi seviyoruz ve severek bu işi yaptığımız için gerçekten de ciğerimiz bambaşka oluyor"
Kültür-Sanat
Diyarbakır'ın "ciğer kebabı", Türk Patent ve Marka Kurumunca tescilledi
"Sağlıklı bir hayvan, sağlıklı bir ortam, sağlıklı bir beslenme ortamı yaratamazsak, cağ kebabı bozulan, istemediğimiz, iyi bir usta olsa bile tadını alamadığımız bir şeye dönüşebilir"
Ekonomi
Geçen yıl 4 TL ile 20 TL arasında toptan satılan kestane, bu sene 10 TL ile 35 TL arasında toptan satılıyor
"Ziraat Odaları uyuyor!"
Medya
Sağlık
Kebap ustaları, "Piyasada 10-15 TL’ye satılan kebaplar kesinlikle hilelidir" dedi
Gökhan Artan - Güven Usta - Engin Özmen / Şanghay, 6 Ekim (DHA) - Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye arasında son dönemlerdeki yakınlaşma, Çin’de Türk restoranların sayısının artmasının da yolunu açtı
Daha Fazla
© Tüm hakları saklıdır.